Ben jij een allround communicatie professional met een vlotte pen en een creatieve geest? Dutch FilmWorks zoekt per direct een Communicatie Specialist die onze communicatie richting (inter)nationale klanten en relaties op zich neemt. We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Costa!!, Luizenmoeder – De Film, Hitman’s Wife’s Bodyguard, De Familie Claus, de serie Undercover en heel veel andere titels.

 

Wat ga je doen? Jij verzorgt de communicatie richting de (potentiële) klanten en relaties van de afdelingen Theatrical, Digital (EST, TVOD, SVOD) en International om hen te informeren en inspireren over onze titels en je denkt actief mee over nieuwe communicatiemiddelen. Samen met je collega’s organiseer je premières en je verzorgt onze presentatie op internationale beurzen; van de inschrijving van films tot de look & feel van de stand. Je schrijft teksten voor o.a. pitchbooks, flyers, nieuwsbrieven en magazines en zorgt voor de verzending en publicatie. Om het bereik van onze campagnes te vergroten ga je op zoek naar partners voor joint promotions; van product placement en instore activaties tot première sponsoring. Ook ondersteun je de PR Manager bij persevents en ben je aanspreekpunt voor vakpers en internationale publicists.

 

Wie ben je? Je kunt goed een verhaal vertellen in woord en beeld en hebt ervaring met CMS systemen. Je bent creatief en nieuwsgierig en denkt vrij in mogelijkheden binnen alle vormen van communicatie. Door jouw commerciële en dienstverlenende instelling realiseer je snel verbindingen; intern en extern. Schakelen tussen veel verschillende taken en projecten en werken met flink wat deadlines gaat jou moeiteloos af. Daarnaast ben je organisatorisch sterk en initiatiefrijk.

Wat moet er op je CV staan? Je hebt een relevante MBO/HBO Communicatie-opleiding en beschikt over minstens twee jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Goede beheersing van de Nederlandse én Engelse taal is een must, vanwege de communicatie naar Nederlandse en internationale klanten.

Dutch FilmWorks biedt jou... Een veelzijdige functie in een dynamisch werkveld met veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat moet je doen? Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 15 mei naar Sanne Veldhoven, Manager Marketing & Communicatie via sveldhoven@dfw.nl. Heb je vragen, neem gerust contact op per mail of telefonisch via 088 - 120 2036. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Communicatie Specialist (32-40 uur)