top of page

De Finance afdeling van Dutch FilmWorks zoekt per direct een financieel medewerker voor het verzorgen van de debiteuren en crediteurenadministratie. We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van De Vuurlinie, Soof 3, Hotel Sinestra, Silent Night, Hitman’s Wife’s Bodyguard, de serie Knokke Off en heel veel andere titels. Dutch FilmWorks is onderdeel van het Europese content powerhouse StudioCanal.

 

Wat ga je doen? Je houdt je dagelijks bezig met de crediteuren en debiteurenadministratie. Je bent verantwoordelijk voor het dagelijks boeken van de banken en het boeken van de inkoopfacturen, alsook het maken van enkele verkoopfacturen. Je helpt met het aanleveren van de wekelijkse betaalbestanden en belt debiteuren na wanneer ze nog niet betaald hebben. Je rapporteert hierbij aan de Controller.

Wie ben je? Je bent accuraat; hebt oog voor detail. Boekhoudkundig ben je sterk en kennis van Excel en Business Central is een plus. Met jouw dienstverlenende instelling en kritische blik zorg je ervoor dat afspraken tijdig en perfect uitgevoerd worden. Je floreert binnen een dynamische en hectische omgeving. Je bent woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Utrecht en affiniteit met de entertainmentbranche is een pré.

Wat moet er op je CV staan? Een MBO diploma in een financiële opleiding en minstens één jaar ervaring in een vergelijkbare functie. Daarnaast heb je goede kennis van de Nederlandse én Engelse taal in woord en geschrift.

Dutch FilmWorks biedt jou... Een veelzijdige functie in een dynamisch werkveld met veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat moet je doen? Stuur je sollicitatiebrief en CV naar Petra van Dam, via pvandam@dfw.nl. Heb je vragen, neem gerust contact op per mail of telefonisch via 088 - 120 2016. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Financieel Medewerker (32 uur per week)

bottom of page