Zoek jij een uitdagende financiële job in een dynamische sector, waarin je verantwoordelijk bent voor de gehele debiteuren- en crediteurenadministratie? We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van The Hitman's Bodyguard, Soof 2, The Wolf of Wall Street, 100% Coco, Earth en nog 5000 andere titels. We zoeken per direct een zelfsturende administratieve medewerker met boekhoudkundige basiskennis, ter versterking van ons driekoppige Finance team.

 

Wat ga je doen? Als Finance Medewerker ben je verantwoordelijk voor de gehele debiteuren- en crediteurenadministratie. Je werkt aan het voorbereiden, registreren en verwerken van de inkomende facturenstroom en stelt betalingsvoorstellen op. Dagelijks verwerk je ook alle bankafschriften in Navision. Verder hou je je bezig met de diverse facturatie waaronder de Video On Demand-statements en de facturatie van de Theaterafdeling omzetten via MACCS. Vervolgens is het je taak dat deze facturen op tijd betaald worden. Je rapporteert aan de Controller.

 

Wie ben je? Je bent zelfstandig, perfectionistisch en bent gek op cijfers en overzichten. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit maar houdt wel van structuur! Affiniteit met de filmsector is een pré en we vinden het fijn als je binnen een straal van 40 km om Utrecht woont.

 

Wat moet er op je CV staan? Een afgeronde MBO-opleiding op het gebied van financiële administratie. Minimaal 3 jaar werkervaring op een crediteuren- en/of debiteurenadministratie. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift. Kennis van de Engelse taal is een pré,

net als ervaring met het softwaresysteem Navision.

 

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor 40 uur per week. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hoe kom je in aanmerking voor deze uitdagende job? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mandy Griffioen via mgriffioen@dfw.nl. Hopelijk zien we je snel!

Financieel Medewerker