COMPANY PROFILE

De bedrijfsfilosofie 'Being the fastest in changing all the time' heeft Dutch FilmWorks de afgelopen jaren gebracht tot haar huidige status: de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op gebied van bioscoop, home entertainment, Video On Demand en TV (Pay TV en Free TV). Inmiddels heeft DFW een catalogus van meer dan 3.000 titels op het gebied van speelfilms, TV-series, documentaires en kinderproducten.

 

Recente Nederlandse successen zijn Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, De Piraten van Hiernaast, Penoza: The Final Chapter en Bankier Van Het Verzet. Naast een indrukwekkend aanbod aan lokale content distribueert DFW ook internationale hits zoals The Honest Thief, The Hitman’s Bodyguard, Midway en The Wolf Of Wall Street. Het omvangrijke en diverse portfolio maakt DFW een preferred partner voor veel grote content providers binnen de Benelux en daarbuiten. In 2018 startte DFW een internationale tak om lokale Nederlandse content ook naar een internationaal publiek te brengen.

 

In 2021 brengt DFW onder andere de Nederlandse films Mijn Beste Vriendin Anne Frank, Soof 3, Luizenmoeder – de film en Zwanger & Co in de bioscoop uit en staan o.a. de Amerikaanse films The Mauritanian, Herself, Boss Level, Big Trip 2, The Hitman’s Wife’s Bodyguard 2 en Ice Road op het programma.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: info@dfw.nl

 
 

RELEASES

 

VACATURES

Momenteel zijn er geen vacatures

 

CONTACT

Burgemeester Verderlaan 15

3544 AD Utrecht

088-1202020

info@dfw.nl