Ben jij een enthousiaste (junior) communicatiemedewerker met een passie voor film? Dutch FilmWorks zoekt per direct versterking voor het Marketing & Communicatie team. We zijn de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op het gebied van bioscoop, Home Entertainment, Video On Demand en TV. Komende drie maanden zijn we razend druk met de bioscoopreleases van o.a. Soof 3, Silverstar en Zwanger & Co; kom jij ons ondersteunen?

Wat ga je doen? Je schrijft teksten voor nieuwsbrieven, magazines en uitnodigingen. Je speurt de media af naar interviews en recensies over onze films, controleert de communicatie over onze titels online en stelt PR-rapportages op. Je helpt bij de organisatie van rode-loper premières met o.a. het beheer van het genodigdentraject en het aantrekken van passende sponsors. Ook bedenk en coördineer je (win)acties met merken en media om onze titels te promoten bij de juiste doelgroep.

 

Wie ben je? Je bent enthousiast, creatief en een echte aanpakker. Je hebt een vlotte, foutloze pen en pakt gemakkelijk de telefoon om afspraken te maken. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je bent ca. drie maanden beschikbaar voor 40 uur per week.

Wat moet er op je CV staan? Je hebt een Hbo-opleiding afgerond in de richting communicatie of media en ca. 2 jaar werkervaring binnen het werkveld.

Dutch FilmWorks biedt jou... Een veelzijdige job in een dynamisch werkveld met een marktconform salaris. Een team van 25 collega's en een informele sfeer.

Wat moet je doen? Stuur je motivatiebrief en CV vóór 23 oktober a.s. naar Sanne Veldhoven, Manager Marketing & Communicatie, via sveldhoven@dfw.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Junior Communicatiemedewerker (fulltime / 3 maanden)