Zoek jij een uitdagende startersfunctie waarin je werkt aan de marketingcampagnes van bioscoopfilms? De theatrical afdeling van Dutch FilmWorks zoekt versterking van een Junior Marketeer! We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Bankier van het Verzet, The Hitman's Bodyguard, Soof 2, The Wolf of Wall Street, 100% Coco, Earth en nog 5000 andere titels. Vanaf 1 mei 2018 komt er een plekje vrij voor een creatief organisatietalent.

Wat ga je doen? Als onderdeel van het marketingteam denk je mee over de campagnes van Nederlandse en internationale filmreleases voor uiteenlopende doelgroepen. Je ondersteunt bij het opzetten van joint promotions met relevante merken en bent verantwoordelijk voor het coördineren van winacties met retailers, media en online platformen. Social media is één van onze belangrijkste marketingtools; je verzorgt content en redactie voor de kanalen van DFW en een aantal van onze producties. Ook ondersteun je bij de organisatie van filmpremières en bent daarbij o.a. verantwoordelijk voor het uitnodigingstraject, het coördineren van communicatiematerialen en het aantrekken van sponsoren. Ten slotte maak je presentaties en rapportages en zorg je voor zorgvuldige administratie.

 

Wie ben je? Je bent ondernemend, nieuwsgierig, organisatorisch sterk en perfectionistisch. Tussen de vele contactpersonen en een berg aan projecten weet jij het overzicht te behouden. Omdat je proactief en sociaal bent, bouw je snel een netwerk op van promotionele partners. Het kan hectisch zijn dus hopelijk ben je stressbestendig en flexibel. Interesse in film is uiteraard een must!

 

Wat moet er op je CV staan? Een relevante HBO-opleiding zoals Marketingcommunicatie of Media & Entertainment en minimaal 1 jaar ervaring in een soortgelijke functie. Gedegen kennis van Word, Excel, Powerpoint is vereist en Photoshop een pré. En ben je in het bezit van een rijbewijs?

 

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige functie in een dynamisch werkveld waarin je veel kunt leren. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe kom je in aanmerking? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Sanne Veldhoven, via sveldhoven@dfw.nl.

Hopelijk zien we je snel!

Junior Marketeer