Zoek jij een leuke secretariële job in een dynamische sector, waarin je verantwoordelijk bent voor alle facilitaire zaken? Wij zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van The Hitman's Bodyguard, All You Need Is Love, The Wolf of Wall Street, 100% Coco, Earth en nog 5000 andere titels. We zoeken per direct een Junior Office Manager die floreert tijdens een afwisselende werkdag.

 

Wat ga je doen? 

Je krijgt een gevarieerd takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse facilitaire zaken. Als gastvrouw ben je, zowel intern als extern, het eerste aanspreekpunt. Je biedt brede ondersteuning aan de directieassistente en bemant samen het secretariaat. Ook kunnen we je hulp goed gebruiken bij diverse evenementen.

 

Wie ben je? 

Je bent vrolijk en beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden. Daarnaast ben je stressbestendig en representatief en hebt professionaliteit en discretie hoog in het vaandel staan. Van nature ben je servicegericht, in staat verantwoordelijkheid te nemen en functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed. Als persoon ben je enthousiast, gestructureerd en kun je goed reageren op ad hoc situaties.

 

Wat moet er op je CV staan? 

Een afgeronde MBO-opleiding in secretariële richting. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift en daarnaast spreek je een prima woordje Engels. De diverse Office programma’s beheers je uitstekend en je bent in het bezit van een rijbewijs. Tot slot woon je in een straal van 15-20 kilometer om Utrecht. Affiniteit met de Entertainment Branche is niet noodzakelijk, maar een pré.

 

Dutch FilmWorks biedt... 

Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor 40 uur per week. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hoe kom je in aanmerking voor deze job? 

Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mandy Griffioen via mgriffioen@dfw.nl.

 

Hopelijk zien we je snel!

Junior Office Manager