Ben jij een leergierige, energieke en gedreven salesprofessional met ambitie in de wereld van films en series? Het salesteam van Dutch FilmWorks zoekt een Junior Sales Manager TV & Video On Demand. We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Soof 3, Costa!!, Hitman’s Wife’s Bodyguard, De Familie Claus-reeks, de serie Undercover en heel veel andere titels. We hopen je snel klaar te stomen om door te groeien naar de functie van Sales Manager!

 

Wat ga je doen? In deze (nieuwe) functie ben jij verantwoordelijk voor het optimaliseren van de library film omzet bij SVOD accounts in Nederland en België, zoals Netflix, Disney+ en HBO Max. Hiervoor analyseer je de film catalogus, houd je deze up-to-date en werk je voorstellen uit. Je verzorgt de verkoop van TV-rechten aan Nederlandse en Vlaamse broadcasters en onderhoudt het contact met hen. Je rapporteert aan de General Manager Digital en assisteert haar bij allerlei sales activiteiten; van het voorbereiden van presentaties tot het onderhandelen van deals en het bewaken van de contractuele afhandeling hiervan. Je werkt in eerste instantie onder toeziend oog van de GM met als doel op korte termijn zelfstandig te kunnen functioneren.

 

Wie ben je? Je bent leergierig en weet van aanpakken; jij vindt snel je weg in een nieuwe functie en hebt de ambitie om snel door te groeien. Dankzij je commerciële instelling en goede communicatieve vaardigheden weet jij te enthousiasmeren en scherp te onderhandelen. Je bent gestructureerd, hebt oog voor detail en hebt je administratie altijd perfect op orde. In een hecht team voel jij je op je best; je werkt nauw samen met collega’s van Digital Sales, Marketing & Communicatie, Design en Legal & Business Affairs.

Wat moet er op je CV staan? Je hebt minimaal HBO werk- en denkniveau en een commerciële achtergrond - in opleiding of door ervaring. Je beheerst MS Office (Excel, Word, Outlook) en hebt een uitstekende kennis van Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift.

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige functie in een dynamisch werkveld met veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 28 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

Hoe kom je in aanmerking voor deze job? Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 1 oktober naar Angela Pruijssers, General Manager Digital via angela@dfw.nl. Heb je vragen, neem gerust contact op per mail of telefonisch via 088 - 120 20 36. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Junior Sales Manager TV & Video On Demand (32-40 uur)