Zoek jij een uitdagende juridische job in een dynamische sector? Dutch FilmWorks zoekt per direct een pro-actieve, commercieel ingestelde Manager Legal & Business Affairs. We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Angel Has Fallen, Penoza: The Final Chapter, The Wolf of Wall Street, de serie Undercover en nog zo’n 5.000 andere titels. 

 

Wat ga je doen?

Als Manager Legal & Business Affairs ben je verantwoordelijk voor het uitonderhandelen en vastleggen van aankoop- en verkoopcontracten van nationale en internationale films en series. Samen met de directie sta je in nauw contact met partijen zoals Netflix, Amazon, Lionsgate, MGM en RTL. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het tijdig en correct vastleggen van gemaakte afspraken en voorwaarden in diverse systemen. 

 

Wie ben je?

Je bent nauwkeurig, proactief en hebt een commerciële instelling. Je bent gewend om zelfstandig met internationale partijen te werken en laat zaken tijdig escaleren wanneer noodzakelijk. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit maar houdt wel van structuur! Affiniteit met de media sector is een pré en we vinden het fijn als je binnen een straal van 40 km om Utrecht woont. 

 

Wat moet er op je CV staan? 

Een afgeronde HBO-opleiding waarin je zowel juridische als commerciële aspecten hebt geleerd. Minimaal 2 jaar werkervaring in een vergelijkbare functie. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift. 

Dutch FilmWorks biedt... 

 Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor minimaal 32 uur per week. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden. 


Hoe kom je in aanmerking voor deze uitdagende job?

Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mandy Griffioen via mgriffioen@dfw.nl. Hopelijk zien we je snel!

Manager Legal & Business Affairs