Zoek jij een leuke ondersteunende job in een dynamische sector, waarin je verantwoordelijk bent voor alle facilitaire zaken? Wij zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van The Hitman's Bodyguard, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Piraten Van Hiernaast, The Wolf of Wall Street en nog 5000 andere titels. We zoeken per direct een Office Manager die floreert tijdens een afwisselende werkdag.

 

Wat ga je doen? Je krijgt een gevarieerd takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse facilitaire zaken. Met het beantwoorden van de eerste lijn en ontvangen van gasten ben jij het aanspreekpunt en visitekaartje van Dutch FilmWorks. Je biedt brede ondersteuning aan de directieassistente en bemant samen het secretariaat. Jij ontzorgt je collega’s en zorgt ervoor dat alles op kantoor tiptop in orde is, zodat iedereen het beste uit de dag kan halen. Daarnaast ben je contactpersoon voor externe partijen zoals het schoonmaakbedrijf en de beveiliging, maar je zorgt ook voor het reilen en zeilen op kantoor, waarbij je kunt denken aan de inkomende en uitgaande post, kantoorartikelen etc..

 

Wie ben je? Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden en bent stressbestendig. Daarnaast ben je vrolijk en representatief en hebt professionaliteit en discretie hoog in het vaandel staan. Van nature ben je servicegericht, in staat verantwoordelijkheid te nemen en functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed. Als persoon ben je enthousiast, gestructureerd en kun je goed reageren op ad hoc situaties.

 

Wat moet er op je CV staan? Een afgeronde MBO-opleiding in secretariële richting of ervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift en daarnaast spreek je een prima woordje Engels. De diverse Office programma’s beheers je uitstekend en je bent in het bezit van een rijbewijs. Tot slot woon je in een straal van 15-20 kilometer om Utrecht. Affiniteit met de Entertainment Branche is niet noodzakelijk, maar een pré.

 

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor minimaal 24 uur per week (invulling in overleg). Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hoe kom je in aanmerking voor deze job? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mandy Griffioen via mgriffioen@dfw.nl. Hopelijk zien we je snel!

Office Manager