Zoek jij een administratieve, juridische job in een dynamische sector? Dutch FilmWorks zoekt per direct een enthousiaste, proactieve Paralegal ter ondersteuning van de Director Legal & Business Affairs. We zijn Nederlands grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Costa!!, Luizenmoeder – De Film, Hitman’s Wife’s Bodyguard, De Familie Claus, de serie Undercover en heel veel andere titels.

 

Wat ga je doen? Je ondersteunt de Director Legal & Business Affairs bij de administratieve en juridische uitvoering van taken op het gebied van content licensing, in de aankoop en verkoop van nationale en internationale films en series. Denk aan de registratie van (film)rechten, (verkoop)licenties en distributiecontracten in de diverse systemen. Ondersteuning bij het opstellen van (licentie)contracten, deal memo’s en amendementen. Het invoeren van verkooporders voor klanten ten behoeve van correcte facturatie en andere juridische en administratieve taken. Het takenpakket kan worden uitgebreid naar jouw interesse en niveau!

 

Wie ben je? Je bent nauwkeurig, perfectionistisch, proactief en dienstverlenend. Affiniteit met de media sector is een pré en we vinden het fijn als je binnen een straal van 40 km om Utrecht woont.

Wat moet er op je CV staan? Je volgt of hebt al een afgeronde HBO/WO-opleiding met een juridische component of hebt werkervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse en de Engelse taal vloeiend in woord en geschrift.

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor 24/32 uur per week. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hoe kom je in aanmerking voor deze job? Stuur je sollicitatiebrief en CV vóór 31 mei 2022 naar Jonna Verheul via jverheul@dfw.nl. Heb je vragen, neem gerust contact op per mail of telefonisch via 088 - 120 2036. Hopelijk zien we je snel!

Parttime Paralegal (3 à 4 dagen)