Ben jij een analytische Financial, heeft Excel geen enkel geheim voor jou én heb je affiniteit met media en entertainment? Dutch FilmWorks zoekt per direct een enthousiaste Assistant Controller met oog voor detail ter versterking van het Finance team. We zijn de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op het gebied van bioscoop, Home Entertainment, Video On Demand en TV. Je kunt ons kennen van The Wolf Of Wall Street, Honest Thief, Angel has Fallen, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Penoza: The Final Chapter, de serie Undercover en nog zo’n 3.000 andere titels. Dit jaar brengen we o.a. The Hitman’s Wife’s Bodyguard en Soof 3 uit.

 

Wat ga je doen? De Assistant Controller is verantwoordelijk voor het tijdig en betrouwbaar aanleveren van managementrapportages in de ruimste zin van het woord, het verzorgen van de royaltyrapportages voor licentiehouders en ondersteunen van de Controller. Dit houdt o.a. het dagelijks beheer van het budget en de cashflow prognose in. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het opstellen van rapportages voor o.a. aandeelhouders en de bank, ROI analyses voor films en series in exploitatie en alle bijbehorende boekhoudkundige werkzaamheden. Je rapporteert aan de Controller.

 

Wie ben je? Je bent accuraat met oog voor detail, betrouwbaar en toegewijd en hebt dus geen 9 tot 5 mentaliteit. Door jouw vlotte en sociale persoonlijkheid floreer je binnen een dynamische en hectische omgeving. Affiniteit met media en entertainment is een pré.

 

Wat moet er op je CV staan? Je hebt HBO werk/denkniveau, een relevante opleiding in een financiële richting en minimaal 1 jaar ervaring in een financieel/analytische functie. Je bent boekhoudkundig sterk, een ábsolute expert in Excel en jouw kennis van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is uitstekend. Daarnaast kan de ideale kandidaat op korte termijn starten en is woonachtig binnen een straal van 40 kilometer van Utrecht.

 

Dutch FilmWorks biedt jou... Een veelzijdige fulltime functie in een dynamisch werkveld. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat moet je doen? Stuur je motivatiebrief en CV naar Petra van Dam, Controller, via pvandam@dfw.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Assistant Controller