Zoek jij een leuke job in een dynamische sector, waarin je zelfstandig verantwoordelijk bent voor het opvolgen van de kettingreactie die VOD en TV sales met zich meebrengt? Dutch FilmWorks zoekt per direct een Sales Support Manager die floreert tijdens een afwisselende werkdag, ter versterking van het Digital team. Wij zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Luizenmoeder – De Film, Penoza: The Final Chapter, Hitman’s Wife’s Bodyguard, The Wolf of Wall Street en nog zo’n 1.000 andere titels.

 

Wat ga je doen? Je krijgt een gevarieerd takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor de commerciële ondersteuning van de afdeling Digital voor wat betreft Video On Demand en TV exploitatie. Je bent eerste aanspreekpunt voor klanten en je zorgt dat je weet wat er op de afdeling speelt. Je bent verantwoordelijk voor de administratieve verwerking van de filmselecties en het coördineren van de werkzaamheden die hieruit voortvloeien. Je werkt daarbij nauw samen met collega’s van andere afdelingen om interne processen te commercialiseren.   

 

Wie ben je? Jij bent een proactieve aanpakker die gestructureerd werkt met oog voor detail. Je beschikt over uitstekende commerciële en communicatieve vaardigheden. Je bent oplossingsgericht en stressbestendig; van ad hoc opdrachten krijg jij juíst energie. Daarnaast ben je flexibel en toegewijd, zelfstandig én een teamplayer. Professionaliteit heb jij hoog in het vaandel staan en je bent van nature enthousiast en servicegericht.

 

Wat moet er op je CV staan? Een afgeronde HBO-opleiding in commerciële richting of ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift en daarnaast spreek en schrijf je correct Engels. De diverse Office programma’s (Outlook, Word, Excel en Powerpoint) beheers je uitstekend. Affiniteit met en ervaring in onze sector is een pré.

 

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor 32 tot 40 uur per week. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat moet je doen? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mandy Griffioen via mgriffioen@dfw.nl. Hopelijk zien we je snel!

Sales Support Manager (32-40 uur)