Ben jij een startende, commerciële HBO-er met een hands-on-mentaliteit en affiniteit met media en entertainment? Dutch FilmWorks zoekt per direct een Sales Support Medewerker. We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Onze Jongens in Miami, Angel has Fallen, The Wolf of Wall Street, de serie Undercover en nog zo’n 5.000 andere titels. We zijn volop in beweging en zoeken iemand die ons helpt bij de verkoop van onze Home Entertainment titels.

 

Wat ga je doen? Jij bent verantwoordelijk voor de verwerking van klantorders op het gebied van DVD en Blu-ray en beheert de gehele Home Entertainment catalogus. Hieronder vallen ook de titels van Paramount Pictures (o.a. Transformers, Mission Impossible, A Quiet Place), die wij vanaf januari 2021 op DVD en Blu-ray gaan verkopen. Je bent het eerste aanspreekpunt voor vragen van klanten en daarnaast ben je verantwoordelijk voor het voorraadbeheer het maken van inkoopvoorstellen op basis van gerealiseerde en verwachte verkopen. Ook ben je contactpersoon voor onze logistieke partner en de fabrikant. Je werkt intensief samen met de Sales Support Manager en de Traffic Coördinator.

 

Wie ben je? Je bent een echte regelaar; kunt razendsnel schakelen en houdt graag veel verschillende ballen tegelijk in de lucht. Je bent sociaal, pragmatisch en helder in je communicatie waardoor het verkoopproces soepel verloopt en jij een onmisbare schakel vormt tussen de klant, logistiek en fabriek.

 

Wat moet er op je CV staan? Je hebt een relevante opleiding op HBO-niveau in een commerciële richting en bent op zoek naar je eerste baan. Je bent bedreven in het werken met Excel en vindt eenvoudig je weg in het gebruikmaken van verschillende IT systemen. Je beheerst de Engelse taal in woord en geschrift.

 

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige fulltime functie in een dynamisch werkveld. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat moet je doen? Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 januari naar René van Turnhout, COO via rvanturnhout@dfw.nl. Heb je vragen, neem gerust contact op. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Sales Support Medewerker (fulltime)