top of page

Hoofdrolspeelster Katja Herbers mist première Weg van Jou vanwege opnamen Westworld


Vanwege last minute wijzigingen in de opnameplanning voor de Amerikaanse serie Westworld, kan Katja Herbers vandaag helaas niet aanwezig zijn op de Nederlandse première van de film Weg Van Jou. In een bomvol theater Tuschinski zullen de genodigden - waaronder de cast en vele BN'ers - Katja zien schitteren in de hoofdrol als Evi Dekker.

De bekende Nederlandse actrice bemachtigt, net als Carice van Houten en Michiel Huisman, rollen in grote Hollywood films en series, waaronder Manhattan, The Leftovers en Manhunt: Unabomber. Momenteel werkt ze aan de opnamen voor HBO's populaire serie Westworld. Lange tijd leek de draaiplanning haar komst naar de Nederlandse première toe te laten, maar vanwege wijzigingen bleek het voor HBO dit weekend niet langer mogelijk om toestemming te verlenen voor de reis. We hopen dat het opnameschema volgende week alsnog opties biedt om Katja naar Nederland te laten komen voor de promotie van Weg Van Jou. Weg Van Jou: de film In de romantische komedie Weg Van Jou, geregisseerd door Jelle de Jonge (Bon Bini Holland) speelt Katja Herbers (Divorce, Mannenharten) de hoofdrol als Evi, een ambitieuze dertigjarige dame uit Rotterdam. Evi is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar baas helpt haar al snel uit deze droom: Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Maar alles verandert als Evi de stoere schipper Stijn ontmoet, gespeeld wordt door Maarten Heijmans (Ramses Shaffy).

bottom of page