top of page

Fedja van Huêt is Dr. Love in film All You Need Is Love


Fedja van Huêt neemt de studio over van Robert ten Brink, alias Dr. Love, in de film All You Need Is Love. Hij vertolkt de rol van de presentator in dé kerstfilm van 2018. Naast Fedja spelen ook Bracha van Doesburgh en Rop Verheijen een grote rol in de komische liefdesfilm. Met deze namen zijn de eerste acteurs bekend die meewerken aan het bijzondere ensemble-project van Will Koopman. De opnames zijn inmiddels gestart. RTL 4-kijkcijferhit All You Need Is Love vormt de inspiratiebron voor deze Nederlandse speelfilm, die vanaf december 2018 te zien is in alle bioscopen. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario. Binnenkort worden meer namen bekendgemaakt! Over de film Maarten ter Horst, de onvolprezen presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Op de dag van de eerste redactievergadering neemt hij een even impulsief als radicaal besluit; hij kan het niet. Maarten is zijn geloof in de liefde kwijt geraakt. Tien maanden eerder verloor hij zijn vrouw Madelief, de liefde van zijn leven. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden voor een wandeltocht, een ode aan zijn overleden vrouw. Ondertussen zoeken zijn producer Olav, assistent Japie en voltallige redactie wanhopig naar een nieuwe host..

In All You Need Is Love volgen we in aanloop naar de kerstspecial de levens van mensen door heel Nederland, die worstelen met de liefde. All You Need Is Love is een productie van NL Film in coproductie met RTL en Talpa Fictie. Dutch FilmWorks brengt de film 6 december 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page