top of page

Première Zwaar Verliefd! verplaatst i.v.m. herdenking Oss

Wegens de officiële herdenking van de slachtoffers van het treinongeluk in Oss, is uit respect voor de nabestaanden en alle betrokkenen besloten om de première van Zwaar Verliefd! in Kinepolis Den Bosch te verplaatsen van maandag 8 oktober naar donderdag 11 oktober. Voor bezoekers die al tickets hebben gekocht voor de première, zijn de tickets automatisch omgezet naar toegangskaarten voor donderdagavond 11 oktober. De tijd, zaal, rij en stoelnummers blijven onveranderd. Met eventuele vragen over de tickets kunnen bezoekers terecht bij Kinepolis via zwaarverliefd@kinepolis.com. Details Datum: donderdag 11 oktober Locatie: Kinepolis Den Bosch, Bordeslaan 510, 5223 MX 's-Hertogenbosch Rode loper: 19.00 uur Start film: 20.00 uur Pers die vanwege het Televizier-Ring Gala niet aanwezig kan zijn, verwijs ik graag naar de persdag aanstaande vrijdag waar de mogelijkheid is om de cast uitgebreid te interviewen. Over de film De jonge, succesvolle dierenarts Isa (Barbara Sloesen) is een tikkeltje onzeker over haar lijf én de liefde. Ze wil lekkerder in haar vel zitten en besluit de Bossche bollen te laten staan en zichzelf naar de sportschool te slepen met haar zusje (Abbey Hoes). Ruben (Jim Bakkum) is dé perfecte man. Knap, werkt met zijn handen en houdt zielsveel van zijn labrador Bo. Als Isa op een dag Bo redt van een chocoladevergiftiging, valt ze als een blok voor zijn baasje. En hij voor haar, maar dat durft ze niet te geloven. Na een peptalk van haar vriendinnen (Liza Sips, Jamie Grant) besluit Isa toch voor haar droomman te gaan. Maar is Ruben nog steeds geïnteresseerd? Een luchtige romantische komedie waarin de eeuwige strijd tegen onzekerheid en de zoektocht naar liefde op een grappige, herkenbare manier bij elkaar komen. Naar het boek van Chantal van Gastel.

Zwaar Verliefd! draait vanaf 11 oktober in de bioscoop!

Voor meer informatie over Zwaar Verliefd! neemt u contact op met Dutch FilmWorks, Mirjam Advocaat, T: +31 (0) 88 120 2033 M: +31 6 20 87 18 76 E: madvocaat@dfw.nl

Disclaimer: This email and any attachments are confidential and may also be privileged or protected by intellectual property. If you are not the addressee, do not disclose, copy, circulate or in any other way use or rely on the information contained in this email or any attachments. If received in error, notify the sender immediately and delete this email and any attachments from your system. As the point of view or opinion of this message are from the author and not necessarily from Dutch FilmWorks B.V., Dutch FilmWorks B.V. cannot be held responsible for the content contained in this e-mail. Emails cannot be guaranteed to be secure or error free as the message and any attachments could be intercepted, corrupted, lost, delayed, incomplete or amended. Dutch FilmWorks B.V. and its subsidiaries do not accept liability for damage caused by this email or any attachments and may monitor email traffic.

bottom of page