top of page

Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek en Kees Hulst in nieuwe Will Koopman film NEEM ME MEE

Dit najaar is Neem Me Mee in de bioscoop te zien, een nieuwe film van Will Koopman - één van Nederlands meest succesvolle regisseurs. Koopman, eerder verantwoordelijk voor o.a. de twee Gooische Vrouwen films, April, May en June en de series Divorce en Oogappels, kan voor deze feelgoodfilm rekenen op een cast met enkele van ’s lands meest gerenommeerde acteurs. Zo zijn de hoofdrollen voor de coryfeeën Jeroen Krabbé, Olga Zuiderhoek, Kees Hulst, Renée Soutendijk, Helen Kamperveen en Geert de Jong. Naast hen is er ook een belangrijke rol voor Minne Koole.


Neem Me Mee speelt zich af tijdens een seniorenreis naar Zuid-Frankrijk en laat op mooie, maar ook humoristische wijze zien waar je mee te maken krijgt als je ouder wordt. Terwijl de horizon verandert, krijgen de zes reisgenoten te maken met nieuwe ontmoetingen, onzekerheden, verliefdheid, vastgeroeste gewoontes, afscheid nemen en omgaan met veranderingen.


OVER NEEM ME MEE Zes 70-plussers, onbekenden van elkaar, gaan samen op vakantie naar Zuid-Frankrijk. Nog voor hun busje de landsgrens passeert, is er al onenigheid; met elkaar en met de jonge reisleider Thijs die de organisatie zwaar onderschat heeft. Als de reis vordert en het gezelschap elkaar beter leert kennen, ontstaat er toch een onverwachte vriendschap tussen de reisgenoten. Ze genieten, delen geheimen en onzekerheden, mijmeren, steunen elkaar en stappen zelfs buiten hun comfort zone. Je bent ten slotte nooit te oud voor nieuwe ervaringen.


OVER DE MAKERS Neem Me Mee is geregisseerd door Will Koopman en het script is van Frank Houtappels (Gooische Vrouwen, April, May en June, Alles Op Tafel). Het is een productie van NL Film in co-productie met Interstellar Pictures, Dingie en Black Sheep Films. Dutch FilmWorks brengt de film in november 2023 in de bioscoop. De film komt tot stand met bijdragen van Filmfonds Screen NL, Filmfonds Film Production Incentive, het Abraham Tuschinski Fonds, de Belgische tax shelter maatregel en CNC - Centre national du cinéma et de l’image animée.

Comments


bottom of page