Ben jij een enthousiaste, gedreven HBO-student met een passie voor film en ambities in het marketing & communicatie-vak? Dutch FilmWorks zoekt een stagiaire ter versterking van het Marketing & Communicatie team. We zijn de grootste onafhankelijke filmdistributeur in de Benelux op het gebied van bioscoop, Home Entertainment, Video On Demand en TV. Je kunt ons kennen van Honest Thief, Angel Has Fallen, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Penoza: The Final Chapter, de serie Undercover en nog zo’n 3.000 andere titels. Dit jaar brengen we o.a. Soof 3 en Mijn Beste Vriendin Anne Frank uit. Kom jij ons daarbij ondersteunen?

Wat ga je doen? Je assisteert bij de promotie van filmreleases. Je bedenkt bijvoorbeeld leuke winacties met merken en media, met bioscooptickets, premièrekaarten en goodies. Je schrijft teksten voor magazines en nieuwsbrieven en denkt mee over de social media campagnes. Je helpt bij de organisatie van evenementen zoals persdagen, testvoorstellingen en premières. Je zorgt ervoor dat onze films online foutloos worden aangekondigd door partners. Je speurt de media af naar alle interviews en recensies over onze titels. Je onderzoekt welke nieuwe kanalen en influencers interessant zijn voor de promotie van onze films en welke BN’ers niet mogen ontbreken op de rode loper.

 

Wie ben je? Je bent enthousiast, sociaal, creatief en een echte aanpakker. Social media heeft geen geheimen voor je. Je hebt een vlotte, foutloze pen en pakt gemakkelijk de telefoon om afspraken te maken. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je bent ca. vijf maanden beschikbaar om vier dagen per week mee te werken.

Wat moet er op je CV staan?Je volgt een HBO- of WO studie in de richting marketing/communicatie of media en je bent in bezit van een rijbewijs.

Dutch FilmWorks biedt jou... Een veelzijdige stage in een dynamisch werkveld. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 collega's en een informele sfeer. Een stagevergoeding van €300 (bruto) per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Wat moet je doen? Stuur je motivatiebrief en CV vóór 15 juli naar Evelien Steensma, Sales & Communicatie Coördinator, via esteensma@dfw.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Stagiaire Marketing & Communicatie