top of page

Ben jij een enthousiaste video editor met creatieve skills, oog voor design en out-of the box ideeën? Dutch FilmWorks zoekt per direct een talentvolle, gedreven Video Creative die content gaat maken voor onze filmreleases en events. We zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van Costa!!, Luizenmoeder – De Film, Hitman’s Wife’s Bodyguard, De Familie Claus, de serie Undercover en heel veel andere titels.

 

Wat ga je doen? Als Video Creative ben je verantwoordelijk voor het bedenken en creëren van video content voor allerlei platformen. Denk aan moodvideo’s voor pitches, tv- en online spots voor campagnes, promo’s en shout outs voor partners en klanten. En heel belangrijk: jij creëert creatieve content voor de social mediakanalen van DFW en onze partners, zoals Instagram, Facebook, TikTok en LinkedIn. Naast video editing ben je ook verantwoordelijk voor design en animatie van bijv. gifjes, mêmes en bumpers. Wanneer nodig ondersteun je collega’s bij de opmaak van allerhande projecten; zoals banners of presentaties. Je werkt nauw samen met de andere Creatives op de Studio en je collega’s van Marketing & Communicatie die inhoudelijk aan de campagnes werken.

Wie ben je? Jij denkt in bewegende beelden, storytelling en animaties. Je bent helemaal up-to-date van de nieuwste mogelijkheden op Video en Social gebied waardoor je collega's inspireert met jouw skills en ideeën. Je bent positief en gedreven, gaat altijd voor het beste eindresultaat en kan tijdens dit proces goed met feedback van je collega’s om gaan. Je hebt oog voor design en bent niet bang om je mening te geven. Je bent nauwkeurig en goed georganiseerd en weet hoe je een edit project zelfstandig opzet; naast technisch kan je ook inhoudelijk meedenken over de opbouw van verhaallijnen. Ten slotte ben je flexibel en een echte teamplayer; je vindt het leuk om samen een project tot een succes te maken.

Wat moet er op je CV staan? Je hebt een MBO+ opleiding in een relevante richting audiovisueel/ media/entertainment. Je vindt moeiteloos je weg in Adobe Première Pro, Photoshop, Indesign en After Effects. Je hebt minimaal 2 jaar relevante werkervaring. Kennis, enthousiasme, gedrevenheid en creativiteit is echter belangrijker dan een jarenlang track record!

Dutch FilmWorks biedt jou... Een veelzijdige fulltime functie in een dynamisch werkveld met veel ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Wat moet je doen? Stuur je sollicitatiebrief en CV incl. een sneak preview naar jouw werk vóór 15 mei naar Bas Nieuwenhuis, Manager Studio via bnieuwenhuis@dfw.nl. Heb je vragen, neem gerust contact op per mail of telefonisch via 088 - 120 2012. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Video Creative (40 uur)

bottom of page