Zoek jij een uitdagende financiële job in een dynamische sector, waarin je verantwoordelijk bent voor de management rapportages? We zijn de grootste onafhankelijke filmdistributeur van Nederland en je kunt ons kennen van The Hitman's Bodyguard, Soof 2, The Wolf of Wall Street, 100% Coco, Earth en nog 5000 andere titels. We zoeken per direct een Junior Controller met goede boekhoudkundige kennis en analytisch vermogen, ter versterking van ons driekoppige Finance team.

 

Wat ga je doen? Als Junior Controller ben je verantwoordelijk voor alle management en externe rapportages. Je beheert tevens het gehele budget en de daaruit volgende cashflow. Ook houd je je bezig met diverse titel- en kostenanalyses. Je ondersteunt de Controller bij de maand- en jaarafsluiting en staat klaar voor diverse adhoc rapportages. Je rapporteert aan de Controller.

 

Wie ben je? Je bent zelfstandig, perfectionistisch en bent gek op cijfers en overzichten. Je hebt geen negen tot vijf mentaliteit maar houdt wel van structuur! Affiniteit met de filmsector is een pré en we vinden het fijn als je binnen een straal van 40 km om Utrecht woont.

 

Wat moet er op je CV staan? Een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van finance. Minimaal 1 jaar werkervaring binnen een soortgelijke finance functie. Je beheerst de Nederlandse en Engelse taal vloeiend in woord en geschrift en bovenal ben je een expert in Excel.

 

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor 32 uur per week waarbij boekhoudkundige kennis en analytisch vermogen perfect op elkaar aansluiten. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hoe kom je in aanmerking voor deze uitdagende job? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Petra van Dam via pvandam@dfw.nl. Hopelijk zien we je snel!

Junior Finance Controller