top of page

Ben jij een enthousiaste, gedreven HBO-student met een passie voor film en ambities in het marketing & communicatie-vak? Dutch FilmWorks zoekt een stagiair ter versterking van het Marketing & Communicatie team. Wij zijn Nederlands grootste onafhankelijke filmdistributeur; we distribueren Nederlandse en internationale films & series en (co)produceren lokale content. Check hier onze line-up! Dutch FilmWorks is onderdeel van het Europese content powerhouse StudioCanal.

Wat ga je doen? Je assisteert bij de promotie van filmreleases. Je bedenkt bijvoorbeeld leuke winacties met merken en media, met bioscooptickets, premièrekaarten en goodies. Je schrijft teksten voor magazines en nieuwsbrieven en denkt mee over de social media campagnes. Je helpt bij de organisatie van evenementen zoals persdagen, testvoorstellingen en premières. Je zorgt ervoor dat onze films online foutloos worden aangekondigd door partners. Je speurt de media af naar alle interviews en recensies over onze titels. Je onderzoekt welke nieuwe kanalen en influencers interessant zijn voor de promotie van onze films en welke BN’ers niet mogen ontbreken op de rode loper.

 

Wie ben je? Je bent enthousiast, sociaal, creatief en een echte aanpakker. Social media heeft geen geheimen voor je. Je hebt een vlotte, foutloze pen en pakt gemakkelijk de telefoon om afspraken te maken. Je bent flexibel en hebt geen 9-5 mentaliteit. Je bent ca. vijf maanden beschikbaar om minimaal vier dagen per week mee te werken.

Wat moet er op je CV staan? Je volgt een HBO- of WO studie in de richting marketing/communicatie of media en je bent in bezit van een rijbewijs.

Dutch FilmWorks biedt jou... Vanaf najaar (bij voorkeur september) 2024 een veelzijdige stage in een dynamisch werkveld. Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 28 collega's en een informele sfeer. Een stagevergoeding van €350 (bruto) per maand op basis van een 40-urige werkweek.

Wat moet je doen? Stuur je motivatiebrief en CV naar Marleen Vriezen, via mvriezen@dfw.nl. Neem gerust contact op als je vragen hebt. Hopelijk kunnen we je snel uitnodigen voor een gesprek!

Stagiair PR & Marketing

bottom of page