top of page

'Voor Elkaar Gemaakt' feestelijk in première


Afgelopen dinsdag 18 april is Voor Elkaar Gemaakt feestelijk in première gegaan in het Tuschinski theater in Amsterdam. Dit keer was niet de traditionele rode, maar een baby-roze/blauwe loper uitgerold voor de gasten en BN’ers. De cast had flink uitgepakt met de dresscode ’pastel cocktail’ en zorgden voor een kleurig geheel op de loper. De pers stond gretig klaar met natuurlijk ‘de’ vraag van de avond; aan wie zou jij je sperma doneren?. Dit leverden grappige quotes op van de cast en aanwezige BN’ers.

Fred van Leer praatte de avond aan elkaar en zorgde voor een gezellige sfeer. Tijdens de film werd flink gelachen en na de bloopers tijdens de aftiteling kwam iedereen vrolijk de zaal uit. In de foyer ging het feest meteen goed van start met een optreden van DJ Lulleaux en Tjindjara, die de titelsong Sitting in the Morning Sun ten gehore brachten. Lulleaux draaide daarna het ene na het andere swingende nummer en na een paar cocktails ging iedereen tot in de late uurtjes los op de roze/blauwe led-dansvloer.

FESTIVE PREMIERE OF VOOR ELKAAR GEMAAKT

Last Tuesday, April 18th, saw the festive premiere of VOOR ELKAAR GEMAAKT at the Tuschinski theatre in Amsterdam. This time, invitees and Dutch celebrities were not given the traditional red, but a baby-pink / blue carpet treatment. The cast spared no expense when it came to the 'pastel cocktail' dress code with a colourful impression on the carpet. The press was keen to pose the question on everyone's mind: to whom would you donate your sperm? This led to funny quotes from the cast and Dutch celebrities who were present.

Fred van Leer hosted the show and created a most enjoyable atmosphere. The audience had a good laugh during the screening of the film, and left the cinema in a cheerful mood after the bloopers during the credits. The party in the foyer started straight away with the performance of DJ Lulleaux & Tjindjara, presenting the title song "Sitting in the Morning Sun". Lulleaux then played one swinging song after the other, and after a few cocktails all party-goers came together on the pink/blue LED dance floor until late.

Bekijk hier de aftermovie / watch the aftermovie

bottom of page