top of page

Zoek jij een leuke ondersteunende job in een dynamische sector, waarin je verantwoordelijk bent voor alle facilitaire zaken? Wij zijn Nederlands' grootste onafhankelijke filmdistributeur en je kunt ons kennen van The Hitman's Bodyguard, Alles Is Zoals Het Zou Moeten Zijn, Piraten Van Hiernaast, The Wolf of Wall Street en nog zo’n 1.000 andere titels. We zoeken per direct een Office Manager die floreert tijdens een afwisselende werkdag.

 

Wat ga je doen? Je krijgt een gevarieerd takenpakket, waarbij je verantwoordelijk bent voor diverse facilitaire zaken. Je gaat de administratie voor het secretariaat verder professionaliseren en onderhoudt dit vervolgens. Met het beantwoorden van de eerste lijn telefoon en mail en het ontvangen van gasten ben jij het aanspreekpunt en visitekaartje van Dutch FilmWorks. Je vormt een sterk team met de directieassistente en samen run je het secretariaat. Op haar parttimedag ondersteun jij de CEO en je neemt voor haar waar tijdens vakanties en vrije dagen. Daarnaast ben je contactpersoon voor externe partijen zoals het schoonmaakbedrijf en de beveiliging, maar je zorgt ook voor het reilen en zeilen op kantoor. Voldoende kennis van IT is gewenst om te communiceren met de IT-supportdesk en eerste ondersteuning te bieden bij technische issues op kantoor.

 

Wie ben je? Jij bent een proactieve aanpakker die zelf werk ziet en naar zich toe trekt. Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, bent oplossingsgericht en bent stressbestendig. Daarnaast ben je flexibel en toegewijd, je hebt dus geen 9 tot 17 mentaliteit. Je bent vrolijk en representatief en hebt professionaliteit en discretie hoog in het vaandel staan. Van nature ben je servicegericht, in staat verantwoordelijkheid te nemen en functioneer je zowel zelfstandig als in teamverband goed. Als persoon ben je enthousiast, gestructureerd en kun je goed reageren op ad hoc situaties.

Wat moet er op je CV staan? Een afgeronde opleiding in secretariële richting of ruime ervaring in een soortgelijke functie. Je beheerst de Nederlandse taal vloeiend in woord en geschrift en daarnaast spreek en schrijf je een prima woordje Engels. De diverse Office programma’s (Outlook, Word, Excel en Powerpoint) beheers je uitstekend en je bent in het bezit van een rijbewijs. Tot slot woon je bij voorkeur in een straal van 15-20 kilometer om Utrecht. Affiniteit met de Entertainment Branche is niet noodzakelijk, maar een pré.

Dutch FilmWorks biedt... Een veelzijdige en zelfstandige functie in een dynamisch werkveld voor minimaal 32 uur per week (4 dagen, niet vrij op woensdag). Ruimte voor nieuwe initiatieven en ideeën. Een team van 25 gemotiveerde collega's en een informele sfeer. Een marktconform salaris met dito secundaire arbeidsvoorwaarden.

 

Hoe kom je in aanmerking voor deze job? Stuur je motivatiebrief en CV per e-mail naar Mandy Griffioen via mgriffioen@dfw.nl. Hopelijk zien we je snel!

Office Manager (32-40 uur)

bottom of page