top of page

O-Dog maakt samen met cast titelsong Tuintje in mijn Hart


Entertainer O-Dog (bekend van o.a. Typhoon) heeft samen met de cast van TUINTJE IN MIJN HART de titelsong 'Je bent nooit alleen' voor de film gemaakt. Dinsdagmiddag 7 februari wordt de bijbehorende videoclip opgenomen met de cast en special friends van O-Dog in de Wisseloord Studios in Hilversum. Het idee om met de acteurs een titelsong te maken ontstond tijdens de opnames in Suriname. De cast wilde graag het gevoel van verbroedering en de positieve energie van de set overbrengen aan het publiek. O-Dog (zelf ook te zien in de film) schreef daarop het nummer 'Je bent nooit alleen'. Naast de Nederlandse en Surinaamse castleden zijn door O-Dog ook vrienden uit het vak uitgenodigd om mee te werken aan het nummer, waaronder Shirma Rouse, het Zo! Gospel Choir en als special guest Jahlisa Raymann (dochter van Jörgen Raymann). Daarnaast werkten voor en achter de schermen artiesten als Benjamin Herman (New Cool Collective), Wouter Schueler (Sinas), enkele Titanen (Thyphoon) en de Deuxperience band (van Ronnie Flex) mee. Met deze unieke samenwerking uit de Nederlandse entertainment wereld willen alle artiesten hun bijdrage leveren aan het uitdragen van verbroedering en positieve energie. Het nummer 'Je bent nooit alleen' wordt 20 februari uitgebracht. Over de film Ooit waren ze de beste vrienden, maar sinds Axel (Leo Alkemade) Suriname en zijn familie inruilde voor Nederland heeft hij zijn broer Virgil (Edwin Jonker) nooit meer gesproken. Tot nu toe, want hun moeder (Beppie Melissen) roept de hele familie bij elkaar in haar pension. De toch al gespannen sfeer wordt er niet beter op als Axel en Virgil gelijk ruzie krijgen en Axels dochter Wonnie (Pip Pellens), die stage loopt in Paramaribo, zwanger blijkt te zijn. Axel gaat er vandoor, zijn vrouw (Fockeline Ouwerkerk) gaat met Virgil naar hem op zoek, maar ze stranden bij het resort waar haar zus Mirna (Sanne Vogel) probeert Surinamers te laten afvallen. Alleen de resort eigenaar (Sergio IJssel) kan Mirna waarderen, tot frustratie van zijn vriendin (Sanne Langelaar). De chaos is compleet als de vader van Wonnie’s kind maar niet wordt gevonden, er goud in het spel blijkt te zijn en zowel Axel als Virgil en zijn schoonzus een wel erg tropisch avontuur beleven in de jungle… TUINTJE IN MIJN HART is geregisseerd door Marc Waltman en geproduceerd door Klaas de Jong met gedelegeerd producent Bernard Tulp, die eerder samenwerkten aan o.a. Verliefd op Ibiza, Toscaanse bruiloft en Michiel de Ruyter.

bottom of page