top of page

Nieuwe aankopen EFM


Tijdens de EFM, de jaarlijkse European Film Market in Berlijn, hebben we onder meer deze vier grote titels opgepikt voor distributie in 2017 en 2018.

Hotel Artemis

Hotel Artemis is ogenschijnlijk een vervallen hotel, maar in het pand schuilt een geheim high-tech ziekenhuis waar criminelen tegen lidmaatschapgelden opgelapt kunnen worden. Tijdens rellen in de straten van LA ligt ook het hotel onder vuur.

Jodie Foster vertolkt een van de hoofdrollen in deze sciencefiction thriller.

All Eyez On Me

All Eyez On Me vertelt het levensverhaal van de iconische rapper, poëet, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte.

Escape Plan 2

Er komt een vervolg op Escape Plan uit 2013! Sylvester Stallone is al aan boord voor de nieuwe film, Arnold Schwarzenegger houdt het nog even spannend of hij ook meedoet. Het script van het vervolg is geschreven door Miles Chapman, die ook verantwoordelijk was voor het verhaal van de eerste film. Naar verwachting zal de film zich ook deels in China afspelen.

The Life and Death of John Gotti

John Travolta kruipt in de huid van John Gotti in The Life and Death of John Gotti. Gotti was hoofd van de maffiafamilie Gambino, die in zijn tijd de grootste en machtigste misdaadorganisatie van Noord-Amerika was. Zijn levensverhaal wordt verteld door de ogen van zijn oudste zoon John Gotti Jr. John Gotti was een flamboyante en uitgesproken persoonlijkheid die hem tot een van de meeste bekende gangsters van de 20e eeuw maakten. Hij overleed in 2002 aan de gevolgen van kanker terwijl hij een levenslange gevangenisstraf uitzat.

NEW ACQUISITIONS EFM

During the EFM, the annual European Film Market in Berlin, we managed to get our hands on the following four great titles for distribution in 2017 and 2018.

Hotel Artemis

Hotel Artemis is what looks like a rundown hotel, but the building hides a secret high-tech hospital where criminals are patched up for a membership fee. During riots in the streets of LA, the hotel comes also under attack.

Jodie Foster plays one of the leading parts in this sci-fi thriller.

All Eyez On Me

All Eyez On Me tells the life story of the iconic rapper, poet, actor and revolutionary Tupac Shakur, who sold over 80 million albums during his career, making him one of the best-selling music artists of all time.

Escape Plan 2

A sequel to the 2013 Escape Plan is in the making! Sylvester Stallone has already agreed to star in the new film, but Arnold Schwarzenegger keeps his participation under wraps for now. Screenwriter Miles Chapman was responsible for the first film and will return to pen the sequel. Part of the script is expected to set in China.

The Life and Death of John Gotti

John Travolta steps in the shoes of John Gotti in The Life and Death of John Gotti. Gotti was head of the Gambino mafia family, the largest and most powerful crime organisation in North America in his days. In this film, his life story is told by his oldest son, John Gotti Jr. John Gotti was a flamboyant and outspoken personality that made him one of the most notorious gangsters of the 20th century. He died in 2002 from cancer in prison, where he was serving a life sentence.

bottom of page