top of page

Première Allemaal Familie


Op maandag 20 februari jl. ging de film Allemaal Familie in première in de chique Koningin Elisabethzaal in Antwerpen. Allemaal Familie vertelt het verhaal over een op het eerste gezicht heel hechte familie, maar iedereen is op een punt gekomen waarop hij een cruciale keuze moet maken.

De film werd enthousiast ontvangen door de zaal en de acteerprestaties van o.a. Nathalie Meskens. Tom Audenaert en Bil Barberis ontvingen veel complimenten. Voor acteur Bill Barberis is het zijn eerste filmrol. Barberis speelt Carl in 'Allemaal Familie', een beloftevolle kok die de vrouwen heel graag ziet. Tijdens de borrel konden de gasten met een fotokader gezellig familiekiekjes schieten.

OPENING NIGHT OF ALLEMAAL FAMILIE

Monday 20 February 2017 saw the opening night of "Allemaal Familie" (All Family) in de chic Queen Elizabeth Hall in Antwerp. Allemaal Familie tells the story of what looks like a very close family at first, but all family members have come to the point where they have to make a crucial choice.

The film was enthusiastically received by the audience with outstanding acting skills of Nathalie Meskens, among others. Tom Audenaert and Bill Barberis received many compliments. It was the film debut for actor Bill Barberis. In 'All Family', Barberis plays the role of Carl, a promising cook who cannot keep his eyes of the women around him. During drinks afterwards, guests could mix and mingle and take some memorable shots for the family album.

bottom of page