top of page

Teaser 'Cargo' gelanceerd


Na zijn kortfilms 'IJsland' en 'Mont Blanc' (beide genomineerd voor het Filmfestival van Cannes), en zijn felbejubelde Canvas-serie 'Bevergem', is Cargo de eerste langspeelfilm van regisseur Gilles Coulier. De film werd, net als Bevergem, geproduceerd door het productiehuis De Wereldvrede en de eerste beelden zijn ontzettend spannend.

Cargo is het ruwe verhaal van een gezin dat wordt gedreven tot de rand van de afgrond. De drie broers worden vertolkt door Sam Louwyck (Jean), Wim Willaert (Francis) en Sebastien Dewaele (William). Naast hen zijn er ook rollen weggelegd voor Roland Van Campenhout (Leon), Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver en Mathias Sercu. Het scenario werd geschreven door Gilles Coulier en Tom Dupont. Achter de camera stond David Williamson die tevens Bevergem voor zijn rekening nam. Tom Denoyette verzorgt de montage.

De film komt 13 september in de bioscoop in België en 21 september in Nederland.

CARGO TEASER LAUNCHED

After his short films 'Iceland' and 'Mont Blanc' (both nominated for the Cannes Film Festival) and his much-acclaimed Canvas series 'Bevergem', Cargo is the first feature film by director Gilles Coulier. Just like Bevergem, the film was produced by "De Wereldvrede" production house, and the first pictures are incredibly exciting.

Cargo is the rough story of a family driven to the edge of the abyss. The three brothers are played by Sam Louwyck (Jean), Wim Willaert (Francis) and Sebastien Dewaele (William). Other characters are played by Roland Van Campenhout (Leon), Josse De Pauw, Chiel Vande Vyvere, Gilles De Schryver and Mathias Sercu. The script is from Gilles Coulier and Tom Dupont. Camera work was by David Williamson, who was also in charge of Bevergem. Tom Denoyette takes care of editing.

The film will be available for public screening from 21 September.

Bekijk hier de teaser / Check out the teaser trailer here.

bottom of page