top of page

Katja Herbers en Maarten Heijmans in de Zeeuwse klei


Katja Herbers en Maarten Heijmans spelen de hoofdrollen in de nieuwe romantische komedie Weg Van Jou. Fris talent Lykele Muus en Imanuelle Grives, Elise Schaap, Carly Wijs, Guy Clemens, Margot Ros, Patrick Stoof, Leny Breederveld, Bas Hoeflaak, Nick Golterman en Pepijn Schoneveld zijn te zien in bijrollen. Ook sterrenkok en Zeeuws-Vlaming Sergio Herman zal een rol spelen in de film die draait om de stadse Evi (Herbers) die tegen haar zin door haar werk wordt overgeplaatst van de grote stad naar de Zeeuwse polder. Weg Van Jou komt dit najaar in de bioscoop.

KATJA HERBERS AND MAARTEN HEIJMANS IN

RURAL ZEELAND

Katja Herbers and Maarten Heijmans play the leading characters in the new romantic comedy "Weg Van Jou" (Away From You). Supporting roles are played by fresh new talent Lykele Muus and Imanuelle Grives, Elise Schaap, Carly Wijs, Guy Clemens, Margot Ros, Patrick Stoof, Leny Breederveld, Bas Hoeflaak, Nick Golterman and Pepijn Schoneveld. Celebrity chef Sergio Herman from the western Dutch-Flemish border region will also play a role in the film that revolves around Evi (Herbers), a townie who, much against her will, is transferred from the big city to the rural province of Zeeland. "Weg Van Jou" will be in a cinema near you this coming autumn.

bottom of page