top of page

Poster Tupac film 'All Eyez On Me' gaat viral

Een van ’s werelds beste rappers aller tijden komt in 2017 weer tot leven in de film ALL EYEZ ON ME. Dat de rapper nog steeds zeer geliefd is blijkt wel uit de overweldigende aandacht voor de film. Gisteren werd in Amerika de poster van ALL EYEZ ON ME gelanceerd en binnen 24 uur hebben al meer dan 22 miljoen mensen de poster gezien via social media. Onder andere Snoop Dogg heeft de poster gedeeld op zijn Twitter-account. In de film ALL EYEZ ON ME kruipt Demetrius Shipp Jr. in de huid van Tupac Shakur. Zijn rivaal Notorious B.I.G. wordt gespeeld door Jamal Woolard, die ook al te zien was als de New Yorkse rapper in de film 'Notorious'. Verder maken Danai Gurira, Kat Graham en Dominic L. Santana deel uit van de cast.

Dutch FilmWorks brengt ALL EYEZ ON ME 16 juni uit in de bioscoop. De dag waarop Tupac 46 jaar oud zou zijn geworden.

Over de film All Eyez On Me vertelt het verhaal van de iconische rapper, poëet, acteur en revolutionair Tupac Shakur, die gedurende zijn carrière meer dan 80 miljoen albums verkocht, wat van hem één van de best verkopende muziekartiesten aller tijden maakte. Tupac werd geboren als zoon van Black Panther activisten, die streden tegen ongelijkheid. Diezelfde ongelijkheid vormde de basis voor zijn teksten en versterkte zijn stem, waarmee hij steeds meer mensen in vervoering bracht. Maar zijn bekendheid had ook een keerzijde. Zijn explosieve lyrics en zijn agressieve gangster rap maakten van hem een doelwit voor politie, bendes en de East Coast Rappers. Het werd een bloedvete die hij betaalde met zijn leven.

POSTER TUPAC FILM 'ALL EYEZ ON ME' GOES VIRAL

In 2017, one of the world's best rappers of all time is brought back to life in the film ALL EYEZ ON ME. The overwhelming interest for the film proves that the rapper is still very much admired. Last week, the film poster for ALL EYEZ ON ME was launched in the USA. Within 24 hours, the poster had been viewed more than 22 million times through social media. Snoop Dogg was one of many fans who shared the poster on his Twitter account.

In the film ALL EYEZ ON ME, actor Demetrius Shipp Jr. steps into the shoes of Tupac Shakur. His rival, Notorious B.I.G., is played by Jamal Woolard, who also played the main character as the New York rapper in 'Notorious'. Other actors include Danai Gurira, Kat Graham and Dominic L. Santana.

Dutch FilmWorks will release ALL EYEZ ON ME for viewing on 16 June. That is the day on which Tupac would have celebrated his 46th birthday.

bottom of page