top of page

Dionne zingt titelsong '100% Coco'


Dionne, beter bekend als vlogger OnneDi, heeft de titelsong voor de bioscoopfilm 100% Coco gemaakt. Het nummer heet You Be You en gaat over hoe je jezelf moet durven zijn. Volgers van OnneDi weten al langer dat Dionne ook graag zingt. Met de titelsong voor 100% Coco brengt ze haar eerste officiële single uit. Dionne maakte het nieuws maandagavond zelf bekend op haar Youtube-kanaal.

Dionne zingt niet alleen de titelsong, maar speelt ook een rol in de film 100% Coco. Samen met collega-vlogger Défano Holwijn speelt ze verslaggever voor VEED. Zij volgen De Style Tiger en andere modevloggers in hun strijd om de titel VEED Fashion Vlogger 2017.

De single You Be You komt binnenkort uit. 100% Coco, de verfilming van de succesvolle boekenreeks van Niki Smit, verschijnt 6 juli in de bioscoop.

DIONNE SINGS THE TITLE SONG OF 100% COCO

Dionne, better known as vlogger OnneDi, wrote the title song for the cinema film "100% Coco". The song is called You Be You, and is about daring to be yourself. OnneDi followers have long known that Dionne likes to sing, too. With the title song for "100% Coco" she releases her first official single. Dionne made the announcement via her YouTube channel on Monday night.

Dionne not only sings the title song; she also plays a role in the film "100% Coco". Together with her fellow vlogger Défano Holwijn, she plays the role of reporter for VEED. They follow De Style Tiger and other fashion vloggers in their battle for the title of VEED Fashion Vlogger 2017.

The single "You Be You" will be available soon. "100% Coco", the film adaptation of the successful book series by Niki Smit, will be out for public viewing from July 6th.

bottom of page