top of page

Teaser van 'The Hitman's Bodyguard' gelanceerd

Wellicht staat het je nog bij: een tijd geleden werd een grote Amerikaanse blockbuster opgenomen in onze hoofdstad. Auto’s vlogen de gracht in, bommen ontploften en superster Samuel L. Jackson werd gespot. Welnu: de eerste beelden van het spektakel zijn gearriveerd. En die liegen er niet om, de film zit bomvol actie! Daarnaast spat de chemie tussen Samuel L. Jackson en Ryan Reynolds van het scherm af, hun humor speelt de boventoon.

The Hitman's Bodyguard is van regisseur Patrick Hughes (The Expendables 3) en heeft ook rollen voor Gary Oldman, Salma Hayek en Elodie Yung. De actiekomedie komt in augustus in de bioscoop.

FIRST PICTURES OF THE HITMAN'S BODYGUARD

You may remember the filming of a big American blockbuster in Amsterdam a little while ago. Cars drove into the canals, bombs went off and superstar Samuel L. Jackson was spotted. The first pictures of the spectacle have now arrived. And those pictures speak for themselves: the film is action-packed! Also, the chemistry between Samuel L. Jackson and Ryan Reynolds splashes off the screen; their sense of humour shows throughout the film.

The Hitman's Bodyguard is directed by Patrick Hughes (The Expendables 3) and also stars actors like Gary Oldman, Salma Hayek and Elodie Yung. The action comedy will be screening in August.

Bekijk hier de teaser / Check out the teaser trailer here.

bottom of page