top of page

Niki Smit lanceert 100% Style Tiger parfum


Schrijfster Niki Smit viert de release van de film 100% Coco met de lancering van een eigen parfum. Vanaf 6 juli is de allereerste 100% Style Tiger parfum verkrijgbaar. De 'eau de ROAR' is net als Style Tiger; sweet met een bite. In een 'va va voom' Limited Edition verkrijgbaar bij Douglas.nl, dus mis hem niet!

Niki Smit: 'Ik vind het fantastisch dat we nu ook een parfum uitbrengen! Het is de allerleukste manier om de film 100% Coco te vieren. Meisjes zijn dol op de Style Tiger en op lekkere geurtjes, dus deze combinatie past perfect bij de fans van Coco. Het flesje en de verpakking zien er 100% très chic uit en de geur is helemaal des Style Tigers.'

De geur is ontwikkeld door Tanja Deurloo, perfume designer en eigenaar van Annindriya geurexperts, in samenwerking met Niki Smit en DFW.

Over de film 100% Coco

De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als onopvallend meisje door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die knappe jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

De film is vanaf 6 juli in de bioscoop te zien.

bottom of page