top of page

Channing Tatum bezoekt Nederland


Channing Tatum brengt vrijdag 18 augustus een bezoek aan Nederland ter promotie van zijn nieuwe film Logan Lucky. De Hollywood ster zal aanwezig zijn bij de grootse première van de film in Pathé Tuschinski. Channing speelt de hoofdrol in de nieuwe misdaadkomedie van Steven Soderbergh en is tevens co-producent. De acteur is super enthousiast over zijn bezoek en kan niet wachten om zijn Nederlandse fans weer te ontmoeten. Logan Lucky draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

Over Logan Lucky Regisseur Steven Soderbergh komt na ‘Ocean’s Eleven, Twelve & Thirteen’ en ‘Magic Mike’ met de misdaadkomedie Logan Lucky. Zijn nieuwe actiefilm vertelt het verhaal van de broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver) die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR-race. Daarvoor schakelen ze de hulp in van de platinablonde kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig). Het enige probleem is dat hij nog achter de tralies zit. Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een krankzinnige poging om er met de buit vandoor te gaan. Dit alles gebeurt met een hilarisch 'Southern'-accent en ronkende motoren op de achtergrond.

bottom of page