top of page

100% Coco populair in het buitenland


De film 100% Coco, die momenteel succesvol in de Nederlandse bioscopen draait, is verkocht aan het buitenland. De film zal in ieder geval in Scandinavie, Belgie, Polen en Duitsland worden uitgebracht. Het universele verhaal van Niki Smit over een meisje dat leert om 100% zichzelf te zijn, heeft over de grens veel interesse gewekt en deze week zullen nog meer landen de film aankopen. Een va va vooming succes!

In eigen land gaat de film in rap tempo richting de 100.000 bezoekers. De film draait nog in 108 bioscopen. Over de film De 13-jarige Coco is gek op mode en draagt haar eigen excentrieke stijl. Ze droomt ervan een beroemd stijlicoon te worden. Maar als ze op de eerste schooldag door haar kleding uitgemaakt wordt voor Coco de Clown besluit ze haar vintage jurkjes, panterlaarzen en streepjessokken thuis te laten en als onopvallend meisje door het schoolleven te gaan. Anoniem houdt ze een modevlog bij als de ‘Style Tiger’, wat een grote hit wordt. Zou ze dan toch een beroemd stijlicoon worden? En zou Bruno, die knappe jongen van school, haar dan eindelijk zien staan? Langzaam maar zeker leert Coco dat ze gewoon 100% zichzelf moet zijn!

bottom of page