top of page

Channing Tatum gearriveerd in Nederland

Vandaag is het zo ver. Hollywoodster Channing Tatum is in Nederland gearriveerd voor de promotie van zijn nieuwste film Logan Lucky! Wie weet spot je hem vandaag langs de Amsterdamse grachten of vanavond op de rode loper tijdens de Nederlandse première van Logan Lucky in Pathé Tuschinski in Amsterdam. Channings personage Jimmy Logan, een simpel figuur met een Southern accent, bedenkt een plan om een overval te plegen tijdens de legendarische Coca Cola Cup NASCAR race. Wat volgt is een spectaculaire ontsnapping uit de gevangenis en een maffe poging om er met de buit vandoor te gaan. Met Daniel Craig en Adam Driver aan zijn zijde zet Channing een komisch tafereel neer dat het zeker waard is om te gaan zien! Logan Lucky is vanaf donderdag 24 augustus te zien in de Nederlandse bioscopen. Wil je nu alvast een glimp opvangen van de hoofdrolspeler? Dat kan! Channing zal vanavond op de rode loper een moment nemen om zijn wachtende fans te begroeten. Dus wil je hem graag zien, zorg dan dat je tegen de avond voor de deur staat bij Pathé Tuschinski en dan is Logan niet de enige die Lucky is!

bottom of page