top of page

Rob Dekay verzorgt titeltrack Weg Van Jou


Rob Dekay heeft vandaag zijn nieuwe single ‘Weg van Jou’ uitgebracht. Het nummer, dat is geproduceerd door Peter Slager (Bløf) en Ed Struijlaart, is de titeltrack van de gelijknamige film die vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscopen draait. Rob en zijn band zijn zelf ook te zien in de film, als ze optreden op een buurtfeest. De single Weg van Jou is te beluisteren via alle bekende streamingsdiensten. De bijbehorende videoclip, die geregisseerd werd door Ignace Ekkelkamp, ging zojuist in première op nu.nl. Weg Van Jou: de film In de romantische komedie Weg Van Jou, geregisseerd door Jelle de Jonge (Bon Bini Holland) speelt Katja Herbers (Divorce, Mannenharten) de hoofdrol als Evi, een ambitieuze dertigjarige dame uit Rotterdam. Evi is klaar voor de promotie van haar leven, een baan in Rio de Janeiro! Haar baas helpt haar al snel uit deze droom: Evi wordt verantwoordelijk voor een groot project in Terneuzen. WAAR? Juist ja, Terneuzen. Weigeren is geen optie, haar carrière hangt af van het succes in Zeeuws-Vlaanderen. Ze laat haar comfortabele stadse leventje, haar vriend en twee beste vriendinnen achter in Rotterdam en begint met vallen en opstaan aan haar nieuwe bestaan. Maar alles verandert als Evi de stoere schipper Stijn ontmoet, gespeeld wordt door Maarten Heijmans (Ramses Shaffy). Weg Van Jou draait vanaf 12 oktober in de Nederlandse bioscopen. Bekijk hier de trailer. Rob Dekay Eigenzinnige, soulvolle country-pop met persoonlijke teksten, dat is Rob Dekay. Rob stopte op zijn vijftiende met school en is gaan werken voor de kost. Hij werkte als stratenmaker en vuilnisman, om zich daarna volledig op de muziek te storten. Afgelopen jaar kwam zijn debuut EP ‘Alles Gaat Voorbij’ uit. Sindsdien is hij een graag geziene gast bij De Wereld Draait Door, werd hij uitgeroepen tot ‘Nieuwe Naam’ bij NPO Radio 2 en stond hij met zijn band op festivals als Lowlands, Oerol, Zwarte Cross, Paaspop en Concert at Sea. ‘Weg Van Jou’ is de eerste nieuwe single sinds zijn debuut EP.

Bekijk de single hier! https://www.youtube.com/watch?v=BkcC4Q7rGD0

bottom of page