top of page

Kerstfilm All You Need Is Love in ontwikkeling


RTL 4-kijkcijferhit All You Need Is Love vormt de inspiratiebron voor een Nederlandse speelfilm, die met Kerst 2018 is te zien in de bioscopen. De film belooft een hartverwarmende liefdeskomedie te worden vol gewone en ongewone Nederlanders die in de aanloop naar Kerst worstelen met de liefde. De regie is in handen van Job Gosschalk (De Zevende Hemel) en Paula van der Oest (Petticoat, Moeder, ik wil bij de Revue) is verantwoordelijk voor het scenario. De opnames van de kerstfilm starten in februari 2018. De casting van de hoofdrollen is in volle gang. Over het verhaal In All You Need Is Love volgen we, in aanloop naar Kerst en naar de kerstuitzending van All You Need Is Love, de levens van uiteenlopende mensen. Omdat hun partner of een familielid in een ander werelddeel verblijft. Omdat die allereerste stap zo spannend kan zijn. Of omdat een stille liefde hen gewoonweg niet ziet staan. Ook de romantiek áchter de schermen van het befaamde televisieprogramma speelt een rol. Professor Love Robert ten Brink, de onbetwiste professor Love is betrokken bij de totstandkoming van het scenario. Eén verhaallijn in de mozaïekfilm is zelfs gebaseerd op een legendarisch item uit één van zijn allereerste shows. All You Need Is Love is een productie van NL Film in coproductie met Kemna & Zonen en RTL. De film wordt december 2018 door Dutch FilmWorks uitgebracht in de Nederlandse bioscopen

bottom of page