top of page

Filmopnames Zwaar Verliefd! van start


Barbara Sloesen, Jim Bakkum, Abbey Hoes, Jamie Grant, Davy Eduard King, Kay Greidanus, Liza Sips en Sarah Chronis zijn gestart met de opnames van de nieuwe Nederlandse speelfilm ZWAAR VERLIEFD!. De acteurs maken vandaag via Instagram hun rollen bekend aan hun fans. De productie is een verfilming van de gelijknamige feelgoodroman, geschreven door Chantal van Gastel. Barbara Sloesen speelt de sympathieke jonge dierenarts Isa, die worstelt met haar zelfvertrouwen en de liefde. Op een dag wordt ze uit haar bed uit gebeld om een labrador te redden van een chocoladevergiftiging, en valt ze vervolgens als een blok voor zijn eigenaar Ruben, gespeeld door Jim Bakkum. Het gevolg: een beschamend herkenbare feelgoodfilm, vol humor en romantiek. De opnames vinden grotendeels plaats in Den Bosch. Barbara Sloesen speelt in ZWAAR VERLIEFD! haar eerste grote hoofdrol. Ze begon al op jonge leeftijd met acteren en het publiek kent haar van TV-series als GTST, Celblok H, Flikken Maastricht en speelfilms Mannenharten 2 en Rokjesdag. Het spel tussen Barbara en Jim spatte al eerder van het scherm in Onze Jongens. De makers De regie van ZWAAR VERLIEFD! is in handen van Jamel Aattache (Zoop) en de film wordt geproduceerd door Tom de Mol Productions in coproductie met Lion Film Productions en RTL. Het scenario is geschreven door René Molenaar (De Afdaling) en Anna Pauwels (Soof de serie), naar het boek van de Brabantse Chantal van Gastel. Haar roman is in 2008 uitgegeven door The House of Books en is het eerste deel van de Zwaar-serie, waarvan inmiddels meer dan 250.000 exemplaren verkocht zijn. De film komt tot stand met een bijdrage van Suppletie en De Netherlands Film Production Incentive van het Nederlands Filmfonds.

bottom of page