top of page

Will Koopman regisseert liefdeskomedie All You Need Is Love


Producent NL Film en distributeur Dutch FilmWorks hebben Will Koopman aangesteld als nieuwe regisseur van dé kerstfilm van 2018, All You Need Is Love, en gaan daarmee de samenwerking aan met Talpa Fictie als coproducent. Koopman, verantwoordelijk voor Nederlands' grootste bioscoopsuccessen Gooische Vrouwen I en II en kijkcijferhits Divorce en Familie Kruys, gaat per direct aan de slag met de opstart van de productie en maakt binnenkort de eerste hoofdrollen bekend. RTL 4-kijkcijferhit All You Need Is Love vormt de inspiratiebron voor deze Nederlandse speelfilm, die met Kerst 2018 te zien is in alle bioscopen. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario. De opnames staan gepland voor medio maart 2018. Sabine Brian, producent NL Film: “We zijn bijzonder blij en vereerd dat Will de handen met ons ineen slaat om dit ijzersterke merk om te smeden tot bioscoopfilm. We hebben met het scenario van Paula van der Oest al een prachtige basis voor de film. Met Will aan boord hebben wij er het volste vertrouwen in dat we met dit team een fantastische feelgoodfilm gaan maken." Will Koopman: "Ik ben zeer vereerd dat ik gevraagd ben om deze film te regisseren. Het is een hartverwarmend script en ik heb het gelezen met een grote glimlach om mijn mond." Over Will Koopman Will Koopman is regisseur en Creative Director bij Talpa Fictie. Als regisseur was zij verantwoordelijk voor bioscoopsuccessen zoals Gooische Vrouwen en Gooische Vrouwen II, die met twee miljoen bezoekers Nederlands' best bezochte film allertijden is. In haar functie als Creative Director bij Talpa Fictie regisseerde zij onder meer de RTL-series Divorce enFamilie Kruys. Haar werk werd tot tweemaal toe bekroond met de Gouden Televizier-Ring voor respectievelijk Vrouwenvleugel (1994) en de serie Gooische Vrouwen (2009). Over de film In All You Need Is Love volgen we, in aanloop naar Kerst en naar de kerstuitzending van het TV-programma, de levens van uiteenlopende mensen die worstelen met de liefde. Omdat hun partner of een familielid in een ander werelddeel verblijft. Omdat die allereerste stap zo spannend kan zijn. Of omdat een stille liefde hen gewoonweg niet ziet staan. Ook de romantiek áchter de schermen van het befaamde format speelt een rol. All You Need Is Love is een productie van NL Film in coproductie met RTL en Talpa Fictie. Dutch FilmWorks brengt de film in december 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page