top of page

Patser regisseurs Adil en Bilall maken Bad Boys III


Patser-regisseursduo Adil El Arbi en Bilall Fallah krijgen de kans om zich te bewijzen in Hollywood. Ze zijn officieel in onderhandeling met Sony Pictures over Bad Boys For Life, zo berichten Deadline en Hollywood Reporter vandaag. Hoofdrollen in de derde Bad Boys film zijn opnieuw voor Will Smith en Martin Lawrence. Jerry Bruckheimer is betrokken als producent. De opnames gaan in augustus 2018 van start. Adil en Bilall speelden zichzelf eerder in de kijker van Hollywood met Image en Black. Hun nieuwste film Patser - het filmdebuut van Ali B - is succesvol van start gegaan in Vlaanderen en Brussel met 82.000 bioscoopbezoekers in de eerste vijf dagen. Patser staat hiermee op plek 1 van de best bezochte films in België. Afgelopen maandag vond de Nederlandse première plaats in Pathé Arena. De film is vanaf 1 februari 2018 te zien in de Nederlandse bioscopen

Over de film: Patser gaat over de waanzinnige trip van vier vrienden die ervan dromen om te leven als echte maffioso. Living the good life met snelle patserbakken, dikke villa's, het snelle geld en... respect. Als het viertal de kans krijgt om een grote coke deal te sluiten gaat het totaal mis en ontstaat er een bendeoorlog die in Amsterdam, Antwerpen en Marokko wordt uitgevochten. De brute Hassan Kamikaze (Ali B) kent geen grenzen om deze oorlog te winnen, maar ook de maffioso Julmar (Werner Kolf) en zijn handlangers (Adje en Hef) zijn niet van plan de strijd te verliezen. De vier vrienden worden gespeeld door Matteo Simoni, Nora Gharib, Saïd Boumazoughe en Junes Lazaar. Overige rollen zijn voor Nabil Mallat, Axel Daeseleire, Jeroen Perceval, Vic De Wachter, Noureddine Farihi, Matthijs van Nieuwkerk en Eric Corton.

bottom of page