top of page

Cast jeugdthriller Vals compleet


Jelka van Houten en Gijs Blom spelen ook een rol in de verfilming van de spannende jeugdthriller VALS! Met deze twee namen is de cast compleet. Eerder werd al bekend dat Abbey Hoes, Holly Mae Brood, Olivia Lonsdale, Romy Gevers, Niek Roozen, Thijs Boermans en Shahine El Hamus een rol spelen in de boekverfilming van schrijfster Mel Wallis de Vries. Gijs Blom speelt de geheimzinnige Casper, het vriendje van Abby (Abbey Hoes) en Jelka van Houten is te zien als de moeder van Kim (Romy Gevers). De langverwachte verfilming van de bestseller van Mel Wallis de Vries wordt geregisseerd door Dennis Bots (Achtste-groepers Huilen Niet; Oorlogsgeheimen; Het Huis Anubis). Vals wordt geproduceerd door Phanta Film en Goldman Film. De opnames zijn vorige week afgerond.

Het verhaal

Een meidenweekend in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Verhoudingen worden op scherp gezet… weten de vier meiden wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? Vals wordt november 2018 verwacht in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page