top of page

Sterrencast All You Need Is Love compleet!


Regisseur Will Koopman heeft voor de komische liefdesfilm All You Need Is Love een enorme sterrencast verzameld. Afgelopen dagen vonden de grootste opnames in dé All You Need is Love kerststudio plaats en maakten Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers en Diederik Ebbinge hun opwachting. Daarmee is de lijst met sterren in All You Need Is Love nog niet compleet. Ook Susan Radder, Janni Goslinga, Peggy Vrijens, Malou Gorter, Hannah van Lunteren, Mustafa Duygulu en Roosmarijn Luyten hebben een rol bemachtigd. Diverse gastrollen in de ensemblefilm zijn voor Jaap Spijkers, Fahd Larhzaoui, Antje Boermans, Katrien van Beurden, Lies Visschedijk, Yenthe Bos, Ferdi Stofmeel, Korneel Evers, Rosa Reuten, Bram Blankestijn, Gurkan Kucuksenturk, Linde van den Heuvel, Britte Lagcher, Marisa van Eyle, Raymonde de Kuyper, Rein Hofman, Oscar Aerts, Mike Reus, Joan Nederlof, Wil van der Meer, Peter Faber, Dook van Dijck, Juvat Westendorp en - zoals eerder genoemd - Gigi Ravelli, Freek Bartels, Hajo Bruins en Holly Mae Brood. Fedja van Huêt speelt de hoofdrol van Dr. Love en eerder werd bekend dat ook Bracha van Doesburgh, Rop Verheijen, Waldemar Torenstra, Annniek Pheifer, Eva Laurenssen, Peter Blok, Loes Haverkort, Tina de Bruin en Jasha Rudge te zien zijn in belangrijke rollen. Over de film Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen? All You Need Is Love is een productie van NL Film in coproductie met RTL en Talpa Fictie. Paula van der Oest is verantwoordelijk voor het scenario. Dutch FilmWorks brengt de film 6 december 2018 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page