top of page

RICO VERHOEVEN KRIJGT HOOFDROL IN INTERNATIONALE ACTIEFILM

Rico Verhoeven maakt zijn debuut als hoofdrolspeler in de internationale actiefilm THE BLACK LOTUS. Daarnaast is Verhoeven coproducent van de Engelstalige productie. Deze week is hij in Los Angeles om te praten met mogelijke schrijvers en regisseurs. De opnames van staan voor volgend jaar gepland in Amsterdam, Londen en Sofia. De achtvoudig wereldkampioen zwaargewicht speelt in THE BLACK LOTUS een oud-militair, die op een wraakmissie is om de vrouw van wie hij houdt te redden. De film is geïnspireerd op actiefilms als Man on Fire en Taken. Verhoeven: "Ik vind het fantastisch om een hoofdrol te gaan spelen in deze internationale actiefilm. Dit nieuwe avontuur is een grote uitdaging voor me en ik ben dankbaar dat ik de kans krijg om deze droom te verwezenlijken. Net als voor mijn gevechten zal ik mij optimaal voorbereiden en zal ik het beste uit mijzelf halen om een topprestatie op het witte doek neer te zetten. Ik kan niet wachten om een te gekke film te maken voor al mijn fans over de hele wereld. De internationale coproductie is in handen van Tom de Mol en Marcel de Block, met Rico Verhoeven als coproducent. Blue Box International, onderdeel van Capstone Group, is verantwoordelijk voor de internationale verkoop. Dutch FilmWorks verzorgt de distributie in Nederland.

bottom of page