top of page

Sarah & Julia zingen titelsong VALS


Sarah & Julia brengen vrijdag 4 januari de titelsong 'On My Way' voor de bioscoopfilm VALS uit. De opnames voor de videoclip starten vandaag en vinden plaats in Amsterdam en Londen. De zingende zussen hebben dit nummer speciaal voor de film geproduceerd. Het nummer gaat over echte vriendschap; de band die je met goede vrienden hebt gaat nooit verloren ook al verlies je elkaar uit het oog. Sarah & Julia: “Wij zijn sinds een jaar bezig met het schrijven van eigen nummers en het ontwikkelen van een meer volwassen sound in samenwerking met De Wisseloordstudio in Hilversum. Dit doen we met verschillende tekstschrijvers, componisten en producers. Daar is 'On My Way' een heel mooi resultaat van, waar wij enorm trots op zijn.” De videoclip van On My Way wordt geregisseerd door Dennis Bots, regisseur van VALS, en Niek Roozen, die ook een rol speelt in de film. In de videoclip zijn ook beelden van de film te zien. VALS draait vanaf 31 januari in de Nederlandse bioscopen.

Over Sarah & Julia:

Van jongs af aan zijn Sarah Nauta (20) en Julia Nauta (17) bezig met zingen, dansen en acteren. Naast hun succesvolle gezamenlijke carrière als zangeressen zijn Sarah en Julia ook actief als actrices in tv-series en films. Zo was Julia o.a. te zien in de bioscoopfilm Heksen Bestaan Niet en recent in de series Kerst met de Kuipers (Videoland), Verborgen Verhalen (EO) en vanaf begin 2019 in Morten. Tot april 2019 speelt zij de rol van Sascha in Soof de musical. Sarah speelde tot nu toe rollen in o.a. De Ludwigs (Nickelodeon) en in de wereldwijd uitgezonden serie The Lodge (Disney Channel). Momenteel studeert zij aan de BIMM in Londen en is zij te zien in de bioscoopfilm Elvy’s wereld, so Ibiza. Binnenkort verschijnt hun nieuwe single "Hooked On The Hype", dat een nieuw geluid brengt.

Over de film:

De vriendinnen Kim, Abby, Feline en nieuwkomer Pippa besluiten hun laatste vrije dagen voor het eindexamen door te brengen in een afgelegen vakantiehuisje in de Ardennen. Wat een gezellig meidenweekend had moeten worden, verandert al gauw in een drama. Na een feestje met drie jongens uit een naburig huis is Feline ineens verdwenen. Door een dik pak sneeuw kunnen de meiden geen kant op en ze hebben geen mobiel bereik. Het lijkt erop dat iemand op hen jaagt en de sfeer wordt steeds angstaanjagender. Weten de meiden eigenlijk wel alles van elkaar en hoeveel valsheid kan een vriendschap verdragen? - Regisseur: Dennis Bots (Achtste-groepers Huilen Niet; Oorlogsgeheimen; Het Huis Anubis) - Cast: Romy Gevers, Olivia Lonsdale, Holly Mae Brood, Abbey Hoes, Niek Roozen, Thijs Boermans, Gijs Blom en Shahine El Hamus VALS is de verfilming van het ‘beste jeugdboek’ van 2012 (De Jonge Jury), geschreven door de meest succesvolle jeugdthrillerauteur van dit moment - Mel Wallis de Vries. VALS is geproduceerd door Phanta Film en Goldman Film. VALS was eerder al een groot succes in het theater als thrillermusical. Momenteel is de theaterbewerking van het boek SCHULD van Mel Wallis de Vries te zien in de theaters.

bottom of page