top of page

Singel 39: Dé Ontroerende Feelgoodfilm Van Dit Voorjaar


De makers van SOOF zijn terug, met een ontroerende film over een bijzondere vriendschap die alles overstijgt! In SINGEL 39 speelt Lies Visschedijk Monique, een hartchirurg wiens leven compleet op z'n kop wordt gezet door nieuwe buurman Max, gespeeld door Waldemar Torenstra. Andere rollen zijn voor Eva van de Wijdeven, Loes Haverkort, Gerard Cox en Steyn de Leeuwe. De herkenbare feelgood-film SINGEL 39 draait vanaf 9 mei in de bioscoop! Het verhaal Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière. Het scenario van SINGEL 39 is geschreven door Eddy Terstall (Simon) naar een verhaal van Marnie Blok (De Gelukkige Huisvrouw). De regie is in handen van Frank Krom (Soof de Serie, Het Schaep met de vijf poten). De film wordt geproduceerd door Rachel van Bommel van Millstreet Films, in co-productie met AVROTROS. De film is tot stand gekomen met steun van het Nederlands Filmfonds, de Netherlands Film Production Incentive, CoBO en EuroGroei Films B.V. Dutch FilmWorks brengt SINGEL 39 op 9 mei uit in de bioscoop.

bottom of page