top of page

Legendary AF!


Naast de tagline van de film is dit ook de beste omschrijving voor de zojuist in Amerika uitgebrachte trailer (16+) en poster van HELLBOY. In deze keiharde actiefilm, gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola, zit de legendarische half demonische superheld Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. Hellboy is de enige die mogelijk genoeg kracht bezit om haar te kunnen stoppen. Betekent dit het einde van de wereld? Hell no! Een bloederige strijd staat op het punt te beginnen… Naast David Harbour (Stranger Things) en Milla Jovovich (Resident Evil) schitteren ook Ian McShane (John Wick), Sasha Lane (American Honey), Penelope Mitchell en Daniel Dae Kim (Hawaii Five-0 en Lost) in natuurlijke én bovennatuurlijke rollen. Regisseur Neil Marshall geeft aan het karakter van Hellboy een grovere, maar vooral ook bloederige verdieping in deze reboot, waar de fans haast niet op kunnen wachten. Dit is Hellboy zoals hij hoort te zijn; Grof, bloederig, doorspekt met donkere humor in een avontuurlijk actiespektakel. Hellboy is vanaf donderdag 11 april 2019 overal in de bioscoop te zien.

bottom of page