top of page

MIDSOMMAR: De Nieuwe Horrorsensatie Op Klaarlichte Dag


MIDSOMMAR: DE NIEUWE HORRORSENSATIE OP KLAARLICHTE DAG

De regisseur van Hereditary, Ari Aster, komt deze zomer met de nieuwe horrorsensatie Midsommar. Een unieke horrorervaring omdat het verhaal zich op klaarlichte dag afspeelt. Een groepje vrienden bezoekt tijdens hun vakantie een geïsoleerd Zweeds dorpje waar de inwoners tijdens het Midsommar festival de langste dag van het jaar vieren, waarbij het niet donker wordt. Deze ogenschijnlijke, idyllische festiviteiten gaan al snel over in een steeds gewelddadiger tafereel waarbij het maar de vraag is of de tieners het einde van de zonnige nacht zullen halen. Check hier de eerste beelden! Met Florence Pugh, Jack Reynor, William Jackson Harper en Will Poulter. Midsommar verschijnt 8 augustus in de bioscoop.

This summer let the festivities begin

bottom of page