top of page

ONZE JONGENS GAAN NAAR MIAMI!


ONZE JONGENS GAAN NAAR MIAMI!

Onze Jongens zijn terug! Op 30 januari 2020 zijn de heetste bouwvakkers van Nederland opnieuw in de bioscoop. Zwijmel weg bij de 'signature' moves van oude bekenden en vergaap je aan nieuw mannelijk schoon in het vervolg op de succesfilm uit 2016. De temperatuur in de zalen belooft tot ongekende hoogte te stijgen, de opnamen van deze nieuwe bioscoopfilm vinden namelijk plaats op een zonovergoten locatie: MIAMI! De opnamen van ONZE JONGENS IN MIAMI starten deze zomer. Met meer dan 350.000 bezoekers was ONZE JONGENS een enorme hit in de Nederlandse bioscopen. Johan Nijenhuis tekent wederom voor de regie. De film wordt geproduceerd door Ingmar Menning. De choreografie wordt verzorgd door Vincent Vianen. Dutch FilmWorks brengt ONZE JONGENS IN MIAMI 30 januari 2020 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page