top of page

Opening HELLBOY Op #1; Legendary As Fuck


Legendary AF!

De half-demonische superheld Hellboy behaalt op de openingsavond het hoogste bezoekersaantal in de Nederlandse bioscopen en stoot daarmee een andere held, Shazam van de troon. Hell Yeah!

In deze keiharde actiefilm gebaseerd op de Dark Horse Comics van Mike Mignola en geregisseerd door Neil Marshall, zit Hellboy (David Harbour) gevangen tussen de bovennatuurlijke en menselijke wereld. Al vechtend tegen woeste reuzen op het Engelse platteland stuit hij op Nimue alias ‘The Blood Queen’ (Milla Jovovich), een uit de dood herrezen tovenares die zint op wraak op de mensheid. De film onderscheidt zich door de grove humor en keiharde actiescenes. Daarnaast zet David Harbour in deze reboot Hellboy op een memorabele manier neer. HELLBOY is vanaf nu overal in de bioscoop te zien.

bottom of page