top of page

Cast ONZE JONGENS IN MIAMI Bekendgemaakt


CAST ONZE JONGENS IN MIAMI BEKENDGEMAAKT

Op het zonnige Strand Zuid maakte Johan Nijenhuis vandaag de gehele cast van zijn nieuwste bioscoopfilm ONZE JONGENS IN MIAMI bekend. Naast vedettes Jim Bakkum, Martijn Fischer en Juvat Westendorp, showen ook Eva van der Wijdeven en Malik Mohammed hun sexy moves in het vervolg op de heetste film van 2016. Eva van de Wijdeven (Huisvrouwen Bestaan Niet) speelt Lola, die als danseres werkzaam is in Miami. Met haar prachtige en uitdagende verschijning trekt ze meteen de aandacht van Jorrit. Malik Mohammed (Winnaar SYTYCD 2015) vertolkt de rol van nieuwe sexy bouwvakker Boris. Naast al het mannelijk schoon keert ook Matheu Hinzen terug in het vervolg op de bioscoophit. De opnames van ONZE JONGENS IN MIAMI starten volgende week in Nederland en gaan vervolgens verder in het tropische Miami. Het verhaal In ONZE JONGENS IN MIAMI is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie. De regie van ONZE JONGENS IN MIAMI is in handen van Johan Nijenhuis, naar een script van Annelou Verboon (Verliefd op Cuba). Vincent Vianen is weer verantwoordelijk voor de choreografie. De film is geproduceerd door Ingmar Menning, Johan Nijenhuis en coproducent AVROTROS. De productie komt tot stand met bijdragen van het Nederlands Filmfonds, Netherlands Film Production Incentive, Stichting Abraham Tuschinski Fonds en het CoBO fonds. Dutch FilmWorks brengt ONZE JONGENS IN MIAMI 30 januari 2020 uit in de Nederlandse bioscopen.

bottom of page